Philips-chef siger op efter skuffende kvartal

Den hollandske elektronikkoncern Royal Philips sagde tirsdag farvel til chefen for selskabets healthcare-division, Deborah Disanzo.

Royal Philips meddelte i forbindelse med ændringerne i ledelsesstrukturen, at man venter et tilfredsstillende resultat for hele koncernen i andet kvartal, men at healthcare-divisionens indtjening vil lande under det forventede. Fold sammen
Læs mere
Foto: Koen Suyk
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Topchefen havde valgt at tage sin afgang som følge af skuffende resultater i andet kvartal.

Det skriver Bloomberg News.

Royal Philips meddelte i forbindelse med ændringerne i ledelsesstrukturen, at man venter et tilfredsstillende resultat for hele koncernen i andet kvartal, men at healthcare-divisionens indtjening vil lande under det forventede.

Det har den 54-årige Deborah Disanzo taget konsekvensen af og sagt op. Royal Philips oplyser, at selskabet ikke vil ansætte en erstatning, men at mellemlederne i healthcare-divisionen fremover skal referere direkte til den administrerende direktør, Frans van Houten.

Nyheden er blevet modtaget pænt på aktiemarkedet tirsdag, hvor Royal Phillips-aktien stiger 2 pct. til 23,56 euro sidst på eftermiddagen. Stigningen kommer på et aktiemarked, der ellers er præget af negativ stemning. Royal Philips Electronics vil komme med regnskab for andet kvartal 21. juli.