PFAs kommunikationsdirektør fratræder øjeblikkeligt

Pensionsselskabet PFAs direktør for Koncernkommunikation & Public Affairs Morten Jeppesen er fratrådt med øjeblikkelig virkning.

Foto: Nils Meilvang.
Læs mere
Fold sammen

Morten Jeppesen stopper som kommunikationsdirektør i PFA, oplyser PFA torsdag.

”Vi er midt i en strategiproces frem mod 2020, hvor vi mere gennemgribende ser på, hvordan PFA skal se ud i fremtiden. Jeg har i den forbindelse haft en dialog med Morten om hans fremtidige rolle i PFA. Vi har ikke kunnet nå til enighed i den forbindelse, og derfor har vi indgået en aftale, som betyder, at Morten er fratrådt med det samme. Det er kun helt naturligt med den centrale placering, han har haft i PFA, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige Morten tak for en god, markant og loyal indsats i PFA,” siger selskabets topchef Allan Polack.

Han forklarer, at der nuværende tidspunkt ikke er taget endelig stilling til, hvordan kommunikations- og public affairs-området skal organiseres i PFA.

Morten Jeppesen kom til PFA fra en stilling som finansredaktør på dagbladet Børsen den 1. december 2013. Han havde tidligere været informationschef i Falck og Ejendomsforeningen Danmark, chefredaktør på Økonomisk Ugebrev og redaktør på Dagbladet Roskilde. Han er samtidig forfatter til bogen ”Blændværk” om Roskilde Banks krak.