PFA opsluger Bankpension

Snart er det slut for Bankpension med at være selvstændig pensionskasse. Bankpension er blevet enige med PFA Pension om en fusion.

Bankpension bliver fremover en del af PFA Pension. Fold sammen
Læs mere
Foto: Kasper Palsnov
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Landets største pensionsselskab PFA Pension opsluger en af de små drenge i klassen i form af Bankpension. Det skiver PFA i en pressemeddelse.

Heri hedder det, at PFA er enige om rammerne for en fusion med PFA som det fortsættende selskab. Overtagelsen var ventet.

»Bestyrelsen og ledelsen i Bankpension vurderer, at en fusion med PFA rummer større langsigtede fordele for Bankpensions medlemmer end, hvis Bankpension fortsætter som selvstændig pensionskasse,« siger bestyrelsesformand i Bankpension, Niels Erik Jakobsen.

Bankpension blev stiftet i 1912 og har i dag 21 mia. kr. under forvaltning og årlige indbetalinger for 800 mio. kr. 50 medlemsvirksomheder og 17.000 medlemmer har deres pensionsordninger placeret hos Bankpension.

»Vi ser frem til at forene kræfterne mellem to pensionsvirksomheder, der begge er bygget på stærke relationer og tilknytning til medlemmer og kunder,« siger Group CEO i PFA, Allan Polack.

Bankpension og PFA vil i dialog med myndighederne arbejde for, at fusionen gennemføres i 2016.