PFA-kunder får flere lejeboliger at vælge imellem

Pensionskæmpen udvider nu sit tilbud til sine kunder, så endnu flere kan få mulighed for at få lettere adgang til en lejebolig. Denne gang spreder det sig ud fra hovedstaden med flere hundrede boliger.

Et par måneder efter at PFA gav kunderne mulighed for at skrive sig op til i alt 900 lejeboliger, som PFA er ejer eller medejer af, udvider pensionskæmpen nu tilbuddet med yderligere 300 lejeboliger. Fold sammen
Læs mere
Foto: Bax Lindhardt

Pensionskoncernen PFA øger sit sats på at kunne tilbyde sine kunder mulighed for at få en lejebolig. Torsdag meddeler selskabet, at man føjer yderligere 300 lejeboliger til sit tilbud, som man første gang lancerede i maj i år.

Dengang var der tale om cirka 900 lejeboliger under navnet PFA Boliger, og det var udelukkende i hovedstadsområdet. Denne gang er det altså 300 lejeboliger i fem nyopførte ejendomme i fire byer. Der er tilføjet nye lejeboliger i områderne Hellerup, Hillerød, Sydhavnen i København, København K og Aalborg.

»Med tilføjelsen af 300 nybyggede lejeboliger skruer vi endnu mere op for kundernes mulighed for at erhverve sig en lejebolig, der passer til deres behov og pengepung. Det er en styrkelse af vores i forvejen populære værditilbud om lejeboliger til vores kunder, og det glæder mig, at vi nu kan tilbyde et større og mere alsidigt udvalg af boliger i flere egne af landet,« siger Jens Gammelmark, der er direktør for Kommerciel Udvikling i PFA, i en pressemeddelelse.

De nye boliger er det første nybyggeri i PFA Boliger og giver alle med en pensionsordning eller forsikringer i PFA mulighed for at skrive sig på en interesseliste til boligerne.

Der er tale om 94 nye boliger i Hillerød, 35 i Hellerup, 64 i Sydhavnen, 31 i København K og 72 i Aalborg, mens PFA oplyser, at der løbende vil komme nye boliger til - også uden for Storkøbenhavn - blandt andet i Silkeborg, Horsens og Randers.