PFA indsætter midlertidig topchef

Koncerndirektør Jon Johnsen bliver midlertidig topchef i PFA efter Henrik Heideby, der stopper på mandag.

Koncerndirektør i PFA Jon Johnsen er blevet konstitueret som koncernchef fra på mandag efter Henrik Heideby. Foto: Jakob Dall Fold sammen
Læs mere

PFA Pension er klar med en ny koncernchef til februar. Indtil da er koncerndirektør Jon Johnsen konstitueret som midlertidig koncernchef.

Det sker med virkning allerede fra på mandag, og det betyder samtidig, at Henrik Heideby, der har stået i spidsen for PFA de seneste 13 år, formelt træder tilbage på samme tidspunkt. Det oplyser PFA Pension i en pressemeddelelse.Den midlertidige koncernchef, Jon Johnsen, har været koncerndirektør i PFA Pension siden den 1. september 2009. Han er driftsdirektør med ansvaret for IT, kunde- & pensionsservice, videncenter og direktionsstab.Jon Johnsen kom til PFA fra en stilling som teknik- og driftsdirektør i KMD a/s, hvor han siden 2003 var en del af direktionen. Før sin ansættelse i KMD var Jon Johnsen managementkonsulent i PricewaterhouseCoopers og deltog i flere store skandinaviske SAP- implementeringsprojekter.

Offentliggørelsen af den nye og permanente koncernchef vil ske efter det næste bestyrelsesmøde i februar 2015.

PFA har tidligere meldt ud, at pensionsselskabet forventede at have en ny koncernchef klar inden årsskiftet, men dette er altså nu udskudt.

Det var en overraskelse for de fleste, da Henrik Heideby 8. oktober bekendtgjorde sin afsked. Og lige så overraskende var det, at Henrik Heideby, der tidligere har luftet ønske om at fortsætte til PFAs 100 års jubilæum i 2017, allerede stopper ved årsskiftet.Nu er afskeden så rykket en god uges tid frem, så det sker allerede på mandag den 22. december.