PFA henter bankdirektør i Jyske Bank

Direktør for fondsmæglerselskab i Jyske Bank bliver chef for PFAs nye opsparingsbank.

Foto: Torben Christensen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

PFA har hentet en direktør i Jyske Bank til at stå i spidsen for etableringen af pensionskoncernens nye opsparingsbank. Det blev Lars Stouge, 50 år og indtil nu direktør for Jyske Global Asset Management Fondsmæglerselskab A/S i København.

PFA er ved at etable en opsparingsbank, og Lars Stouge ansættes nu for at stå i spidsen for resten af opbygningen. Opsparingsbanken skal tilbyde forskellige opsparningmuligheder til de PFA-kunder, der snart skal have eller allerede nu en udbetaling. Banken forventes at være klar inden årets udgang.

Lars Stouge er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet og har desuden i 2004 taget en executive MBA. Han var med til at stifte og har stået i spidsen for Jyske Banks fondsmæglerselskab, siden selskabet blev etableret i 2008. Inden da var han direktør hos Jyske Bank Asset Management og tidligere for Jyske Bank Private Banking.

Han begyndte i Jyske Bank som cheføkonom tilbage i 1996, og har i perioden 1992-99 også været ekstern lektor på Handelshøjskolen i Aarhus.