PFA-formand stadig tavs om nepotismesag

Bestyrelsesformand i PFA Pension, Svend Askær, nægter at forholde sig yderligere til Umwelt-sagen, der endte med, at tidligere topchef Henrik Heidebys forlod selskabet.

PFA-formand Svend Askær har stadig ikke nogen kommentar til Henrik Heidebys nepotismesag. Fold sammen
Læs mere
Foto: Bjarke Ørsted
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Han forholder sig stadig tavs. En strategi, PFA-formand Svend Askær stædigt holder fast i, når det drejer sig om at forholde sig til mediernes spørgsmål om den afgående topchef Henrik Heidebys nepotismesag.

Henrik Heidby havnede i den efterhånden meget omtalte sag i forbindelse med sit valg af reklamebureauet Umwelt, som Henrik Heidebys søn, Mikkel Heideby, var medejer af.

Dengang afviste Svend Askær at besvare spørgsmål om sagen, og det gør han også den dag i dag i et interview med Dagbladet Børsen:

»Jeg har sådan set sagt det, jeg vil sige om den sag. Den har jeg lagt bag mig,« siger PFA-formanden for Danmarks største, kommercielle pensionsselskab til Børsen og tilføjer:

»Vi har fået revisionen til at kulegrave sagen. Den har lavet en redegørelse til bestyrelsen, som bestyrelsen har taget til efterretning. Det har givet anledning til, at vi vil præcisere nogle af de regler, der gælder på området Og så er det fremad.« siger Svend Askær.

PFA Pension har trukket mange overskrifter i medierne de seneste tre måneder. Blandt andet i forbindelse med Henrik Heidebys farvel som topchef, selskabets kritik for at give rabatter til særligt udvalgte kunder, og pensionsselskabets stævning af det lille erhvervsmedie Økonomisk Ugeblad for millioner.

Alt imens disse møgsager har hængt over selskabets hoved, har bestyrelsesformand Svend Askær været tavs.