PFA forlænger aftale med lokalbanker

PFA har udviddet en eksisterende aftale med Lokale Pengeinstitutter. En fælles aftale om gruppelivsforsikringer forlænges derfor med tre år. Aftalen kommer i hus inden Lokale Pengeinstitutter er på plads med konkurrerende produkt til PFA.

Pensionsgiganten PFA Pension har følt sig presset af de lokale pengeinstitutters nye pensionskasse Letpension. Derfor har PFA ønsket at udvide en eksisterende aftale med Lokale Pengeinstitutter. En fælles aftale om gruppelivsforsikringer forlænges derfor med tre år.

Formanden for Lokale Pengeinstitutter, direktør for Ringkjøbing Landbobank Bent Naur, oplyser, at Letpension vil åbne om et år.

"Vi har meddelt, at vi starter Letpension næste år, og så er man som partner selvfølgelig interesset i, om vi vil fortsætte samarbejdet. Det er svært at sige, hvordan tingene starter. Men det er da klart, at de er voldsomt interesserede i at vide, om vi vil lave de samme ting, som vi i dag laver med dem, i vores eget pensionsselskab," siger Bent Naur til RB-Børsen.

"Lige nu er vi igang med it-udviklingen af selskabet. Mit bedste bud vil være, at vi lancerer Letpension midt på året næste år," tilføjer han.

Kunderne i de 64 lokale pengeinstitutter har siden 1984 haft mulighed for at tegne forsikringer i PFA Pension. Når en kunde i et af de lokale pengeinstitutter ønsker en gruppeforsikring mod død, tab af erhvervsevne eller mod kritisk sygdom, vil produktet komme fra PFA Pension.

"Den nye aftale bevirker, at PFA Pension også for fremtiden vil være Lokale Pengeinstitutters foretrukne leverandør af gruppeforsikringer. Styrkelse af samarbejdet går blandt andet ud på et tættere samarbejde om administration og produkter," skriver PFA i en pressemeddelelse.
(RB-Børsen)