PFA bekræfter: Koncerndirektør Lars Ellehave-Andersen har sagt op

Efter nogle dage med masser af medieomtale bekræfter PFA Pension torsdag eftermiddag, at koncerndirektør Lars Ellehave-Andersen har opsagt sin stilling.

Lars Ellehave, PFA Pension Fold sammen
Læs mere
Foto: Jakob Dall

Koncerndirektør Lars Ellehave-Andersen har opsagt sin stilling i PFA Pension, bekræfter pensionskoncernen torsdag eftermiddag.

»Jeg har siden forsommeren haft en dialog med Lars Ellehave-Andersen om hans fremtidige rolle i PFA. Det er sket samtidig med, at vi er i gang med at tilpasse strategien, governance og værdigrundlaget til fremtiden. Lars Ellehave-Andersen har meddelt, at han er nået til den konklusion, at han ikke ønsker at være en del af det fremtidige PFA. Det er beklageligt, men det tager jeg selvfølgelig til efterretning,« skriver PFA’s Group CEO Allan Polack i en pressemeddelelse.

Indtil videre overtager Polack selv ansvaret for salgs- og kundeområdet, som Lars Ellehave-Andersen har siddet med i PFA.

Meddelelsen fra PFA melder intet om, hvad Ellehave-Andersen ellers har af planer. Men finans.dk mener at vide, at han har fået nyt job hos konkurrenten Danica, som tidligere på året ansatte to af PFAs investeringsdirektører, Jesper Langmarck og Poul Kobberup,

Hos PFA har Lars Ellehave-Andersen haft titlen som koncerndirektør og CCO med ansvar for forretningsområderne Erhverv & Partnere, Rådgivning, Marked og selskaberne PFA Bank og PFA Soraarneq. Han har spillet en central rolle i den massive vækst, PFA har haft de seneste år, og er da også blevet beskrevet som en mand med større interesse for salg end for finans.