PFA bekræfter: Allan Polack er ny topchef

PFA Pension har nu bekræftet, at den 55-årige Allan Polack, der kommer fra Nordea, er ny topchef i PFA Pension som afløser for Henrik Heideby.

Allan Polack, chef for Nordeas kapitalforvaltning, er nu bekræftet som ny topchef i PFA Pension. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Onsdag kunne Berlingske Business og andre medier fortælle, at det bliver den 55-årige Allan Polack, chef for kapitalforvaltningen i Nordea, der bliver ny topchef i PFA Pension.

Nu har PFA Pension bekræftet, at det er Allan Polack, der skal tage afløse den tidligere koncernchef Henrik Heideby. Allan Polack tiltræder i PFA den 1. april.

PFA’s bestyrelsesformand Svend Askær betegner ansættelsen af Allan Polack som et perfekt match.

»Allans faglige baggrund, erfaring og det værdisæt, han kommer med, passer rigtigt godt til PFA. Derfor er Allan Polack den helt rigtige til posten som ny CEO i PFA,« siger Svend Askær i en pressemeddelelse.

Allan Polack har de seneste fem år været øverste chef for Nordeas kapitalforvaltning, Nordea Asset Management, og inden da var han chef for Nordea Liv og Pension.

»Allan har derfor stor erfaring med både pension og investering. Både i forhold til pensionsmarkedet, de finansielle markeder og de regelsæt, som pensionssektoren fungerer under. Og netop Allans stærke kompetencer inden for alle disse væsentlige områder har spillet en central rolle i valget af ham som ny CEO,« siger Svend Askær videre i pressemeddelelsen.

Allan Polack har i sin tid i Nordea haft stor indflydelse på udviklingen af de afdelinger, han har stået i spidsen for, og han regner med at kunne gøre det samme i PFA.

»Der skal ingen tvivl herske om, at dette er et drømmejob for mig. PFA har de seneste mange år vist stor styrke. Samtidig ser jeg, at PFA har potentiale til mere. PFA står på et solidt fundament og er inde i en spændende udvikling på en række områder, og jeg glæder mig til at få lov til at kunne være med i den proces og forhåbentlig bidrage til den med min viden og erfaring,« siger Allan Polack i pressemeddelelsen.

Flere medier heriblandt Berlingske Business kunne onsdag skrive, at Allan Polack bliver ny koncernchef i PFA. PFA ville dog ikke bekræfte dette onsdag, da bestyrelsen i PFA først onsdag aften skulle tage endeligt stilling til nyansættelsen.