Peter Suppli Benson ny Business-redaktør på Berlingske

Berlingskes Business-redaktion får ny chef med virkning fra 1. august.

Peter Suppli Benson bliver 1. august ny redaktør for Berlingske Business. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den nuværende nyhedschef på Business, Peter Suppli Benson, er udnævnt til ny erhvervsredaktør. Han er 48 år, uddannet journalist fra 1995 og har tidligere været på Ritzau, Økonomisk Ugebrev, Politiken og forlagschef for JP/Politikens Forlag, inden han i 2008 kom til Berlingskes business-redaktion.

Den  hidtidige erhvervsredaktør Linda Overgaard fratræder efter eget ønske ved udgangen af juli.

»Efter syv år som erhvervsredaktør er jeg klar til nye udfordringer med mindre ledelsesmæssigt ansvar. Det har været fantastisk at have ansvaret for landets bedste erhvervsredaktion. Og udvikle erhvervsstoffet til hele paletten af medieplatforme - både print, digitalt, radio og TV. Men nu er jeg nået til et punkt i min karriere, hvor der skal ske noget nyt igen,« siger Linda Overgaard.

Linda Overgaard kom til Berlingske i 2008, efter at have været direktør i Dansk Aktionærforening, chefredaktør på magasinet Penge & Privatøkonomi og redaktionschef for DR Nyheder Online.

»Peter Suppli Benson har som nyhedschef allerede sat et stærkt præg på den daglige journalistiske udvikling af vores businessstof, ligesom han også udadtil har markeret sig som en dygtig kommentator på  erhvervsstoffet, så jeg ved, at han med stor styrke vil kunne varetage jobbet som erhvervsredaktør på Berlingske. Jeg vil samtidig gerne rette en stor tak og anerkendelse til Linda Overgaard for at have stået i spidsen for en markant udvikling af vores Business-dækning til hele den portefølje af Business-områder, som vi nu arbejder med inklusive den kommende Business TV-satsning i samarbejde med TV2,« siger chefredaktør Lisbeth Knudsen.