Peter Møller bliver studievært på TV 2 Sport

Den 35-årige tidligere landsholdsspiller og DR-vært Peter Møller vender tilbage til de danske TV-skærme som fast ankermand på TV 2 Sports dækning af SAS Ligaen og UEFA Champions League.

Peter Møller er TV 2 Sports nye ansigt Fold sammen
Læs mere
Foto: Uffe Weng
Peter Møller debuterer mandag den 13. august som vært på det direkte studieprogram TV 2 Sportcenter i forbindelse med SAS Liga-kampen mellem Viborg og Brøndby.

Sammen med eksperter og gæster i studiet vil han hver mandag aften guide seerne gennem den bedste danske række med dybdegående analyser, interviews og reportager, opsamling på weekendens kampe og et kig frem mod næste spillerunde.

Efter 16 år som professionel fodboldspiller lagde Peter Møller i december 2005 fodboldstøvlerne på hylden for at starte en ny karriere som vært på DR Sporten.

Inden da nåede han at spille 20 A-landskampe og deltage i blandt andet OL i Barcelona i 1992 og VM i Frankrig i 1998. Udover landsholdet har Peter Møller spillet for superligaklubberne AaB, Brøndby og F.C. København.

"Fodbold er jo helt klart den sport, jeg ved mest om, og som har min allerstørste interesse. Derudover bliver det spændende at arbejde på en ung og dynamisk kanal, som stadig er i opstartsfasen," siger Peter Møller i en pressemeddelelse.