Peter Hupfeld ny direktør i Nordea Finance

Nordea har ansat 44-årige Peter Hupfeld, som senest 1. september tiltræder stillingen som leder af Nordea Finance. Det skriver Nordea i en pressemeddelelse.

Foto: Hasse Holmberg.
Læs mere
Fold sammen

»Peter Hupfeld har meget stærke strategiske og operationelle kompetencer. Han har gode lederevner og en solid erfaring fra især det nordiske marked kombineret med et stærkt personligt drive. Jeg glæder mig meget til, at Peter bliver en del af vores team«, siger Mads Jakobsen, Nordeas landechef i Danmark, i pressemeddelelsen.

Peter Hupfeld kommer fra en stilling som direktør for Codans danske erhvervsforretning, hvor han har dækket markedet for små og mellemstore virksomheder og for globale kunder. Han er uddannet civilingeniør og har taget en executive MBA. Han har de seneste ti år haft en række lederstillinger i RSA Scandinavia, der ejer Codan, og har tidligere desuden arbejdet som managementkonsulent inden for strategi og procesoptimering.

Nordea Finance beskæftiger sig med en bred vifte af finansieringsløsninger og udvikler løsninger inden for leasing og factoring, og er Nordens største finansieringsselskab med mere end 1100 ansatte.