PensionDanmark investerer flere millioner i hoteller

PensionDanmark er blevet glade for hoteller, og pensionsselskabet har købt sin anden hotelejendom i år.

Købet af Comwells hotel i Holte sker få måneder efter, at PensionDanmark i januar købte Comwells hotel i Roskilde for 267 millioner kroner. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskab PensionDanmark køber endnu et hotel.

Der er tale om ejendommen, hvor Comwell driver sit hotel i Holte. Investeringen lyder på 109,5 millioner kroner og sælgeren er Comwell, der fortsætter med at drive hotellet.

Købet sker få måneder efter, at PensionDanmark i januar købte Comwells hotel i Roskilde for 267 millioner kroner.

Hotellet i Holte har 88 værelser og er i øjeblikket ved at blive udvidet yderligere. Fra august vil hotellet, der primært henvender sig til forretningsfolk, tilbyde 104 værelser.

»Vi er glade for denne investering, der er vores anden i en hotelejendom. I Comwell har vi en solid lejer, og med hotellets naturskønne placering ved Rude Skov og Vaserne kort kørsel fra København og tæt på erhvervsområderne i Lyngby og Nordsjælland har dette moderne hotel en attraktiv beliggenhed både for turister og i konferenceøjemed. Vi ser frem til, at investeringen vil give vores medlemmer et godt og stabilt afkast i en årrække,« siger administrerende direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark.

Også hotelkæden Comwell er tilfredse med salget, forklarer administrerende direktør Peter Schelde.

»Vi har gennem næsten 20 år drevet og udviklet hotellet, der er særdeles populært og anerkendt for både den høje kvalitet og den fantastiske beliggenhed. Vi har det seneste år opgraderet hotellet og ser frem til, at vi den 15. august i år kan indvie en række helt nye værelser, således at hotellets kapacitet forøges til i alt 104 værelser. Med PensionDanmark som fremtidig ejer ser vi frem til en fortsat positiv udvikling af hotellet,« siger Peter Schelde.

Købet af hotellet bidrager yderligere til PensionDanmarks portefølje af ejendomme, der i år forventes at runde 20 milliarder kroner.