PensionDanmark er igen Europas bedste

PensionDanmark kunne torsdag aften for andet år ud af tre strække armene i vejret og fejre prisen som den bedste investor i ejendomme og infrastruktur i den europæiske pensionsbranche.

Foto: Henning Bagger. Adm. direktør i PensionDanmark, Torben Möger Pedersen (bill.), er glad for hæderen som Europas bedste pensionsselskab.
Læs mere
Fold sammen

Det skete ved den årlige IPE European Pension Fund Award i Holland.

Prisen blev givet for selskabets fokus på investeringer i ejendomme og stabile alternativer som infrastruktur og vedvarende energi. Investeringerne blev i 2013 udbygget med et biomassefyret kraftværk i England, et hollandsk gastransmissionsanlæg og et investeringstilsagn til USA's første havmøllepark, Cape Wind.

»Det er i år lykkedes os at foretage en række banebrydende investeringer i energiinfrastruktur inden for bl.a. biomasse og gas, der supplerer vores øvrige investeringer i stabile alternativer. Dermed er vi godt på vej mod målet om, at denne type investeringer skal udgøre den stabile sokkel i porteføljen. Prisen er en international anerkendelse af strategien, og derfor er vi meget glade for denne hæder,« siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark, der sidste år tog prisen som Europas bedste pensionsselskab.