Pengene tikker ind hos »Kyllingens« urdronning

Det lille firma Christina Watches investerer fortsat stort i cykelholdet Christina Watches - Onfone powered by DANA på sidelinjen af ny smykkekollektion.

Christina Hembo, urdesigneren bag Christina Watches sikrer sig et lille overskud i regnskabsåret 2012, som er fortsat ind i første kvartal af 2013. Dermed kan firmaet endnu investere kraftigt i cykelholdet Christina Watches - Onfone Powered by DANA. Fold sammen
Læs mere
Foto: Keld Navntoft
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Glitrende charms, skinnende urskiver, smykkesten og sved. Christina Watches med foregangskvinde Christina Hembo i front sikrer sig overskud i årets regnskab, trods store investeringer i både produktudvikling og cykelsport.

Forventningen til årets resultat lød på beskedne nul kroner, men firmaet endte faktisk med et lille plus på 1.562.520 kroner før skat efter ejerlederlønninger, og et driftsresultat der steg fra 185.000 kroner i 2011 til 1.559.938 kroner i 2012. Årets resultat lød på 1.164.733 kroner mod 192.000 kroner i 2011, og dermed oversteg regnskabet forventningerne.

Firmaet betegner resultatet som yderst tilfredsstillende set i lyset af de lave forventninger, store investeringer i produktudvikling og nye distributionsaktiviteter, og de store investeringer Christina Watches fortsat har i cykelholdet Christina Watches - Onfone Powered by DANA.

Det lille firma driver nemlig stadig cykelholdet på siden af urmageriet, nu igen med »Kyllingen« Michael Rasmussen på holdet - dog ikke som kaptajn, men som kommerciel leder. Også i 2013 investeres der kraftigt i CWO.

Virksomheden investerer også i de klassiske produkter, ure og smykker og satser på at vokse endnu mere. Årets væsentligste resultat af produktudviklingen var nemlig markedsintroduktionen af Christinas smykkekollektion, som passer til konceptet Christina Collect - ure, charms og armbånd der kan designes af den enkelte.

Handlen tog godt imod introduktionen, og den vækst, det skabte, er fortsat ind i det nye regnskabsår, hvor omsætningen på det danske marked steg 291 procent i årets første fire måneder sammenlignet med 2012. Danmark er endnu det vigtigste marked med omkring 250 forhandlere, men også de gamle eksportmarkeder - Rusland, Ukraine og Mellemøsten - er i vækst.

Dét sammen med nye distributionskanaler og samarbejder på nye eksportmarkeder skal fortsætte den positive udvikling i 2013 og give rum til de fortsatte investeringer og satsningen på cykelholdet.