Pendlere er en god forretning

Slagter Steen & Ko i Vanløse specialiserer sig i kødsalg og satser bl.a. på mailmarkedsføring. Kvalitet til rimelige priser slår an hos forbrugere over hele Sjælland.

Jannick Eichworth, indehaver af Slagter Steen i Vanløse. Fold sammen
Læs mere
Foto: Bjarke Bo Olsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I gamle dage var der både slagter -og charcuteri-forretninger - sidstnævnte fremstillede og solgte primært pålæg.

Denne skillelinje overholder slagtermester Jannick Eickworth, som driver »Slagter Steen & Ko« i Vanløse, der ifølge ErhvervsBladets brancheanalyse ud fra nøgletallene præsenterer sig som den mest veldrevne i landet.

Slagter Steen har ingen småvarer, fordi det rent faktisk ikke betaler sig. Til gengæld sælger han kvalitetskød til lavpris.

For Jannick Eickworth drejer god drift i en slagterforretning sig først og fremmest om at købe rigtigt ind.

- Det er ikke alle, der forstår at købe kvalitetskød til rimelige priser, men det har vi gjort til vores speciale, fortæller Jannick Eickworth.

Hvordan man gør det, vil han af gode grunde ikke fortælle. Men det handler selvfølgelig både om faglig indsigt og erfaring.

800 mailkunder

Forretningen i Vanløse lever - foruden lokale kunder - i høj grad af pendlerkunder på Sjælland, som arbejder i København og bestiller kød via email eller via indkøb på vej hjem. Blandt de populære tilbud er »Jack Daniels-marineret oksefilet«. Derudover forhandles »ugepakker«, »14-dages pakker« og »månedspakker«.

- Vi har mere end 800 modtagere af vores nyhedsmails med kødtilbud, og det virker rigtig godt, siger Vanløse-slagteren.

Desuden sælger »Slagter Steen« kød til institutioner, hvilket udgør en pæn del af hans forretning. Den kører så godt, at han i modsætning til de fleste af sine kolleger kan tillade sig at holde weekendlukket.