Peak Performance får ny administrerende direktør

Peak Performance, der ejes af IC Companys, udnævner Nicolas Warchalowski som ny administrerende direktør. Han overtager stillingen fra Anders Cleemann.

Peak Performance, der ejes af IC Companys, udnævner Nicolas Warchalowski som ny administrerende direktør. Han overtager stillingen fra Anders Cleemann. På billedet ses direktør i IC Companys Mads Ryder. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nicolas Warchalowski kommer fra en stilling som administrerende direktør i det svenske outdoor-mærke Haglöfs, hvor han har været i 5 år. Han har også arbejdet for Red Bull og Procter & Gamble.

Det meddeler selskabet i en pressemeddelelse.

- Nicolas har baggrund indenfor branchen og har derfor en stor forståelse for ”fashion og function”, som er afgørende for den videre succes for Peak Performance. Desuden har han erfaringer med det at bygge brands fra sine mange år i Procter & Gamble og Red Bull. Med disse kompetencer er Nicolas ikke alene en værdig afløser for Anders Cleemann, men også en meget stærk person for Peak Performance, siger IC Companys administrerende direktør Mads Ryder.

Onsdag formiddag stiger IC Companys-aktien med 0,6 pct. til 180,5 kr.