Parken venter tredoblet overskud i 2013

Parken Sport & Entertainment regner med fremgang på både top- og bundlinje i 2013. Det viser årsregnskabet for 2012.

Parken stadion med rulletag på Østerbro i København Fold sammen
Læs mere
Foto: Brian Bergmann
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Selskabet, der står bag F.C. København, Fitness.dk og Lalandia, spår, at omsætningen i 2013 vokser til 1,3 mia. kr. fra knap 1,2 mia. kr. i 2012, og resultatet før skat forbedres til 165 mio. kr. fra 56,3 mio. kr. sidste år.

I forventningerne indgår, at FCK vinder det danske mesterskab og kvalificerer sig til gruppespillet i UEFA Champions League. Kvalifikation til gruppespillet i Champions League indgår med en skønnet effekt på det primære resultat i størrelsesordenen 145 mio. kr. Salg af kontraktrettigheder indgår ikke i forventningen.

Dermed er forventningerne til det nye regnskabsår i høj grad afhængig af, hvordan FCK præsterer i foråret, hvor mesterskabet afgøres. FC København er 12 point foran nummer to Superligaen og ligger dermed lunt i svinget til et dansk mesterskab.

Om forventningerne til Lalandia hedder det, at fortsat fokus på markedsføring i udlandet ventes at give flere udenlandske gæster. Samlet ventes en lille fremgang i antallet af solgte boligdøgn samt i tilkøb pr. gæst. Antallet af solgte feriehuse ventes at være på niveau med 2012, fremgår det af årsregnskabet.

I Fitness.dk er fokus fortsat på at styrke kædens position samt optimering af forretningen og forbedring af indtjeningen. Den gennemsnitlige medlemspris ventes at være stabil og antallet af medlemmer uændret.

/ritzau/FINANS