Parken rydder op på chefgangen

Parken Sport & Entertainment organiserer sig nu i fire forretningsområder. Det er slut med én magtfuld topdirektør, der styrer det hele.

Koncernen bag FC København ændres radikalt. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Bech
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Parkens bestyrelse har besluttet, at koncernen fremover organiseres i fire indbyrdes uafhængige forretningsområder. Det skriver underholdningskoncernen i en fondsbørsmeddelelse.

De fire områder bliver: F.C. København og Parken Venues, Lalandia, fitness dk og Kontorejendomme.

FC København og Parken Venues får direktør Anders Hørsholt som direktør, mens Lalandia får Jan Harrit, fitness.dk får Anders Hørsholt som fungerende direktør, mens økonomidirektør Jan S. Hansen bliver direktør for Kontorejendomme.

"I konsekvens af disse organisatoriske ændringer vil de enkelte forretningsområde-direktører referere direkte til bestyrelsen, og der vil derfor ikke blive ansat en ny administrerende direktør for Parken Sport & Entertainment A/S," skriver parken i meddelelsen og tilføjer:

"Begrundelsen herfor er, at de fire forretningsområder er indbyrdes uafhængige, og at der som følge heraf kun er et meget begrænset koordinationsbehov. Endvidere indebærer de besluttede organisatoriske ændringer en mere direkte kommunikations- og beslutningsproces."

I forbindelse med omlægningen nedlægges sportsudvalget og det operative udvalg.

Koncerndirektionen vil fortsat bestå af Jan S. Hansen og Anders Hørsholt. Sportsdirektør Carsten V. Jensen og direktør Lotte Reimar refererer fremover til Anders Hørsholt.