Parken mister storkunde

Virksomheden Teleperformance flytter fra Parkens kontortårn ud til Ørestad. Dermed mister Parken en af sine store kunder.

Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Parken ser ud til at miste en storkunde. Virksomheden Teleperformance har planer om at flytte deres aktiviteter fra Parkens kontortårn til Ørestad. Teleperformance Danmark A/S er et datterselskab af verdens største leverandør af outsourcede kundeserviceydelser med ca. 100.000 ansatte på verdensplan.

Det nye domicil bliver i Danicas nyopførte kontorhus i Ørestad, hvor home Erhverv forventer flere udlejninger i den nærmeste fremtid.

”Vi lever af at skabe gode kundeoplevelser og for at støtte det, skal vores medarbejdere have de absolut bedste rammer. Med de nye kontorer kan vi indrette os præcist, som vi ønsker og dermed gøre brug af vore erfaringer fra indretningen af vore 280 andre centre i verden,” siger Kristian Hessler, adm. direktør for Teleperformance Danmark. Ifølge ham er de væsentligste årsager til flytningen Ørestads infrastruktur og muligheden for at kunne få et moderne domicil.