Parken må nedjustere

Parken Sport & Entertainment nedjusterer forventningerne til 2011 i kølvandet af F.C. Københavns klare nederlag onsdag aften i play-off runden til gruppespillet i UEFA Champions League.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der ventes nu en omsætning på 1,3 mia. kr. og et resultat før skat i niveauet 90 mio. kr. De tidligere forventninger, der forudsatte deltagelse i gruppespillet, lød på en omsætning på 1,5 mia. kr. og et resultat før skat i niveauet 175 mio. kr.

I alt går Parken glip af 115 mio. kr. efter et samlet 2-5-nederlag til Viktoria Plzen. Samtidig er forventningerne blevet revurderet på baggrund af udviklingen i den forløbne del af året, herunder salg af midtbanespilleren William Kvist.

- Vi havde budgetteret med, at vi skulle spille i Champions League, og det er fordi, det er vores målsætning. Det er det stadigvæk, måske ikke i år, men så igen næste år, siger koncerndirektør i Parken Anders Hørsholt.

Han håber nu, at FCK kan vinde det danske mesterskab, så holdet går direkte i gruppespillet i næste sæson.

- Vi skal ikke ud at bruge flere penge på spillere, end vi har gjort. Vi har købt de spillere, vi skal bruge. Der er dog ikke noget, der er lukket, hvis der skulle dukke noget interessant op, siger Anders Hørsholt.

FCK skal i stedet for Champions League nu deltage i Europa League, hvor der venter minimum seks kampe i efteråret.