Parken investerer i Lille Arena

Parken Sport & Entertainment investerer i Lille Arena med plads til 15-25.000 tilskuere. Det skriver selskabet i en meddelelse.

Foto: KELD NAVNTOFT
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Koncernen forudser, at der vil blive afholdt 8-10 koncerter eller andre arrangementer i løbet af 2011-2012 med tilsammen 150-175.000 gæster.

- Den flere millioner kroner store teknologiinvestering i afdækningssystemet forbedrer den visuelle oplevelse i Parken. Samtidig investerer vi i yderligere forbedringer af akustikken. Jeg tror godt, at jeg kan love vores publikum en helt anderledes og meget bedre oplevelse ved de mindre koncerter, som vi oplever et stigende behov for, siger administrerende direktør for Parken Venues, Lotte Reimar.

Med investeringen i Lille Arena får Parken og Københavns Kommune i de næste par år mulighed for at se potentialet an for en multiarena i København.

- Parkens planer om at opføre en større multiarena er ikke stoppet, men sat på hold. Nu vil vi gerne teste bæredygtigheden af Lille Arena, som jo under alle omstændigheder kan håndtere det samme antal koncerter som multiarenaen var planlagt til, siger Lotte Reimar.

RB-Børsen