Parken har konkrete planer om Lalandia 3

Lalandia går godt og er et område, hvor Parken også gerne vil ekspandere. Og man er langt fremme med planerne om det.

Foto: Patrick Kirkby. Lalandia går godt og er et område, hvor Parken også gerne vil ekspandere. Og man er langt fremme med planerne om det. Arkivfoto.
Læs mere
Fold sammen

Lalandia kører godt og resultatet er faktisk "like for like" forbedret 7 mio. kr. på bundlinjen i 2015. Det siger bestyrelsesformand i Parken Sport & Entertainment Bo Rygaard til Ritzau Finans.

- Det går virkelig virkeligt godt. Det er en meget sund forretning, siger han og fremhæver, at Lalandia på sammenlignelig basis leverer en forbedring i runde tal på 7 mio. kr. på bundlinjen, da selskabet i 2014 havde engangsindtægter på 7 mio. kr.

Omsætningen steg til 431,7 mio. kr. sidste år fra 415,5 mio. kr. året før. Lalandia leverede et overskud før amortisering og særlige poster på 69,3 mio. kr. i 2015 mod 71,1 mio. kr. i 2014.

Samtidig steg lønomkostningerne i Lalandia med 6,3 mio. kr., men formanden venter, at det udjævner sig.

- For at bære omsætningsstigningen og grundet mange nye aktiviteter skal vi have mere personale, og det er baggrunden for, at lønomkostningerne er steget i 2015, forklarer han.

TREDJE LALANDIA PÅ VEJ

Lalandia går godt og er et område, hvor Parken også gerne vil ekspandere. Og man er langt fremme med planerne om det.

- Vores lyst til at investere i et Lalandia 3 hænger snævert sammen med Erhvervs- og Vækstministeriets nye tiltag indenfor turisme, forklarer Bo Rygaard men siger, at det er for tidligt endnu at være meget mere konkret.

- Det er for tidligt at løfte sløret for mere. Jeg synes ikke, at det er fair at konkretisere nærmere. Der skal være tilstrækkelig bundklang, når vi melder ud, siger han videre, men venter at kunne melde noget ud i løbet af i år.

- Og jeg håber det bliver positivt, lyder det fra Parkens bestyrelsesformand.