Parken-formand: Aldrig tilfreds med underskud, men ikke utilfreds

Formand for Parken Sport & Entertainment Bo Rygaard er ikke tilfreds med at levere et underskud for 2015, men alligevel. Det siger han til Ritzau Finans.

Formand for Parken Sport & Entertainment Bo Rygaard er ikke tilfreds med at levere et underskud for 2015, men alligevel. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

- Man er aldrig tilfreds med et underskud, men man skal forstå underskuddet, siger formand for Parken Sport & Entertainment Bo Rygaard.

Han fremhæver, at det underskud, som Parken leverer på 46 mio. kr. før skat "lå indenfor den skive", selskabet præsenterede i august. Det er bestyrelsesformanden tilfreds med.

Det, der er utilfredsstillende, er, at fodboldholdet FCK ikke kom til gruppespillet. Det karakteriserer bestyrelsesformanden som "skuffende og utilfredsstillende".

Med til at forstå underskuddet skal desuden også, at det var Bo Rygaards første år som bestyrelsesformand. Han tiltrådte 1. april.

- 2015 var et omstillingsår på flere områder: mit første som formand, og vi købte ret betragteligt ind af nye spillere og solgte ingen. Det påvirker resultatet direkte, når der er netto køb, lyder hans forklaring.

Valget at satse på flere spillere og ikke sælge var et helt bevidst valg, som han er glad for blev truffet.

- Det (nettospillerkøb, red.) valgte vi at gøre, og det er jeg som formand rigtig glade for nu med det hold, vi har i dag, siger han og understreger, at det er en langsigtet strategi.

- Vi ser langsigtet på det. Vi skal have et superligahold, der ligger på det niveau, vi gør i dag, slår han fast.

FCK er placeret på førstepladsen i Superligaen, og efter at have vundet 6-2 over AaB i weekenden er der 9 point ned til Sønderjyske.

Forventningerne til fodboldholdet er også bag de positive forventninger til hele 2016, som Parken har.