Parken er en attraktiv investering

Forretningen udvikler sig fornuftigt trods svære markedsvilkår, vurderer Aktieugebrevet.

Lalandia er et af de forretningsområder der udvikler sig positiv for Parken. Fold sammen
Læs mere
Foto: STEEN JACOBSEN

Parken Sport & Entertainment har de seneste år fået stabiliseret forretningen så meget, at der tegner sig billedet af en fremtidig interessant investering, ikke kun for fodboldinteresserede, men for fornuftige finansielle investorer. Det skriver Aktieugebrevet.

Ugebrevet vurderer, at informationskvaliteten er løftet markant i den seneste årsrapport , og de enkelte forretninger udvikler sig fornuftigt på trods af meget vanskelige markedsvilkår.

- Både kontorbygningerne i Parken, Lalandia og Fitness.dk udvikler sig positivt, og ledelsen giver indtryk af yderligere fremgang i år, konstaterer ugebrevet.

Med til vurderingen af selskabet hører blandt andet også fodboldklubben FCKs sikre deltagelse i Champions Leaque i år.

- Ifølge Politiken er det nu næsten sikkert, at FCK går direkte i gruppespillet. Det vil betyde ekstra 145 mio. kr. oveni overskuddet, ifølge ledelsen. Hertil kommer forventningen fra den almindelige drift på plus 20 mio. kr., altså i alt 165 mio. kr., som der stort set ikke skal betales selskabsskat på grund af tidligere års modregnede underskud, anfører ugebrevet.

På den baggrund konkluderes det, at "med en aktuel børsværdi på 760 mio. kr. handles Parken-aktien altså til 4-5 gange årets forventede overskud".

Det får ugebrevet til sammen med det langsigtet potentiale i de øvrige aktiviteter at se en upside i aktien på 30-40 pct. på 3-6 måneders sigt.

Parken lukkede fredag i 77 kr.

/ritzau/FINANS