Parken-boss lover stor-ekspansion

Champions League-lønninger, 20 nye fitnesscentre og endnu et ferieresort er på tegnebrættet for underholdningskæmpen på Østerbro.

Parkens bestyrelsesformand, John S. Dueholm (tv), vil med store investeringer sikre selskabet en omsætning på 1,7 milliarder kroner i 2016. Fold sammen
Læs mere
Foto: Torkil Adsersen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Efter flere urolige år, hvor bundlinjen langt fra har delt græstæppets grønne farve, synes Parken Sport & Entertainment nu på vej ud af krisen. Og bestyrelsesformand John Dueholm lover i en ny treårsplan massiv ekspansion for sport- og underholdningskoncernen.

Det skriver Børsen.»Der er kun én marchordre fra ejernes side. Det er at realisere denne plan,« siger bestyrelsesformanden til avisen.

På alle Parkens tre forretningsområder, fitnesscentrene Fitness.dk, de to Lalandia-feriecentre og fodboldklubben F.C. København, lægger John Dueholm op til investeringer, der skal sikre selskabet en vækst i både omsætning og indtjening på 20-25 procent i 2015 og 2016.

Underholdningskæmpen vil åbne op mod 20 nye Fitness.dk-centre og hæve lønbudgettet for fodboldspillerne i F.C. København med med 30 procent for at øge chancerne for fremtidig Champions League deltagelse. Samtidig overvejer selskabet at bygge et nyt Lalandia-center vest for Storebælt.Parken Sport & Entertainment opnåede i 2013 et nettoresultat på 174,3 millioner kroner, hvilket var mere end en firedobling i forhold til året før.