Parken: Både Lalandia, FCK og Fitness DK trækker ned

PARKEN Sport & Entertainment leverede mandag eftermiddag regnskab for andet kvartal af 2015, og der er ikke meget at juble over for de fodboldglade aktionærer.

Foto: Keld Navntoft. Parken nedjusterede sine forventninger så sent som den 7. august, da fodboldholdet FC København var røget ud af kvalifikationen til Europa League.
Læs mere
Fold sammen

Selskabets driftsresultat landede på beskedne 2,5 mio. kr. mod 17,7 mio. kr. i andet kvartal sidste år. Nettoresultatet endte på minus 6 mio. kr. mod 4,5 mio. kr. i samme periode sidste år.

Selskabet fastholder forventningerne til 2015 om en omsætning på cirka 1050 mio. kr. og et resultat før skat på minus 45 til minus 55 mio. kr. for 2015. Det skal dog ses i lyset af, at Parken nedjusterede sine forventninger så sent som den 7. august, da fodboldholdet FC København var røget ud af kvalifikationen til Europa League.

FC København røg ud af kvalifikationsrunderne til turneringen efter et 2-3-nederlag på hjemmebane mod den upåagtede tjekkiske klub Jablonec.

Udover den udeblivende succes på fodboldbanen var der også problemer at spore på koncernens øvrige forretningsområder.

- I Lalandia og Fitness DK har udviklingen i de første seks måneder af 2015 ikke været i overensstemmelse med koncernens forventninger. I Lalandia har en ombygning i Rødby betydet et fald i antallet af solgte boligdøgn, og i fitness dk har de fortsat vanskelige markedsvilkår på fitnessmarkedet medført en utilfredsstillende resultatudvikling, skriver selskabets ledelse i regnskabet.

TV: Parken nedjusterer forventningerne til årets resultat