Parken-aktien scorer stor gevinst på muligt Amartey-salg

Aktien i Parken Sport & Entertainment, der driver fodboldklubben FC København, er i god form fredag morgen, efter at FC København torsdag bekræftede rygter om, at klubben har modtaget et bud på forsvars- og midtbanespilleren Daniel Amartey fra engelske Leicester City.

21-årige Daniel Amartey kom til FCK fra svenske Djurgården for halvandet år siden og kan både spille i forsvaret og på midtbanen. I august sidste år bekræftede FCK, at klubben havde modtaget et bud på Amartey fra den franske storklub Olympique Marseille, og at parterne forhandlede. Fold sammen
Læs mere
Foto: Keld Navntoft
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Dermed kan Amartey måske få en fremtid Premier League, mens FC København - og dermed Parken Sport & Entertainment - muligvis kan se frem til en stor kontant gevinst.

Og det bliver fejret i fredagens aktiehandel, hvor Parken-aktien stiger med 7,6 pct. til 56,50 kr. - svarende til en stigning i markedsværdien på 40 mio. kr.

21-årige Daniel Amartey kom til FCK fra svenske Djurgården for halvandet år siden og kan både spille i forsvaret og på midtbanen. I august sidste år bekræftede FCK, at klubben havde modtaget et bud på Amartey fra den franske storklub Olympique Marseille, og at parterne forhandlede.

Skiftet blev dog aldrig til noget, men nu er Daniel Amartey altså igen et varmt navn på transfermarkedet.