Pandora kursbelønnes for endnu en overraskelse

Pandora har tirsdag morgen endnu en gang leveret en positiv overraskelse på bundlinjen, og det bliver taget godt imod af aktiemarkedet.

Ifølge tal fra Bloomberg er det 10. gang ud af de sidste 11 kvartalsresultater, at Pandora-bundlinjen var bedre end forudset. Fold sammen
Læs mere
Foto: Morten Germund

Efter fem minutters handel stiger Pandora-aktien 3,8 pct. til kurs 225,70 og lægger sig øverst i C20-indekset oven på regnskabet for andet kvartal.

Her fik smykkeselskabet et overskud på 431 mio. kr. - eller godt 15 pct. bedre end analytikerestimatet på 375 mio. kr. ifølge tal indsamlet af SME Direkt for Ritzau Finans.

Ifølge tal fra Bloomberg er det 10. gang ud af de sidste 11 kvartalsresultater, at Pandora-bundlinjen var bedre end forudset.

Omsætningen løb op i 1931 mio. kr. i kvartalet og EBITDA-marginen landede på 27,4 pct. Det var dog ikke nogen stor overraskelse for markedet, da Pandora allerede i en foreløbig regnskabsmelding to uger inden regnskabet havde varslet en omsætning på ca. 1,9 mia. kr. og en overskudsgrad omkring 27 pct.