Pandora køber butikker i Fjernøsten for 149 mio. kr.

Pandora har købt Norbreeze Groups netværk af butikker i Singapore og Macao og generhvervet retten til at distribuere Pandora-smykker på Filippinerne for 149 mio. kr. Det skriver Pandora i en meddelelse i forbindelse med regnskabet for andet kvartal.

Foto: Søren Bidstrup.
Læs mere
Fold sammen

Samlet drejer det sig om 15 konceptbutikker og 5 shop-in-shops i Singapore og Macao, mens aktiviteterne i Filippinerne fortsat vil blive drevet via franchise. Omsætningen fra de tre områder løb i 2014 op i godt 340 mio. kr.

»Fjernøsten udgør en stor mulighed for Pandora, og med denne aftale styrker vi vores tilstedeværelse i regionen. Overtagelsen ligner de tilsvarende aftaler med vores lokale distributører i lande som f.eks. Brasilien, Tyrkiet og de Forenede Arabiske Emirater, og den er i overensstemmelse med vores strategi om at udvide vores geografiske tilstedeværelse og øge kontrollen med vores brand«, siger administrerende direktør Anders Colding Friis i forbindelse med aftalen.

Finans-TV: Pandora opjusterer igen

 

Pandora vil placere et lokalt kontor i Singapore, mens Macao og Filippinerne fortsat vil ligge under kontoret i Hongkong.

Aftalen træder i kraft 1. januar 2016, og får derfor ingen indvirkning på forventningerne til 2015.