Pandora køber 27 butikker i USA

Den danske smykkegigant Pandora har underskrevet en aftale om at overtage 27 konceptbutikker fra den nordamerikanske smykkevirksomhed Hannoush i USA.

Den danske smykkegigant Pandora har underskrevet en aftale om at overtage 27 konceptbutikker fra den nordamerikanske smykkevirksomhed Hannoush i USA. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Pandora forventer at påbegynde driften af butikkerne i slutningen af tredje kvartal eller starten af fjerde kvartal i 2014.

Det annoncerer selskabet i en meddelelse.

- USA klarer sig generelt godt og leverer for 23. kvartal i træk vækst i det direkte sammenlignelige salg ud af butikkerne. Alle regioner i USA leverer midt-encifrede vækstrater eller mere i det direkte sammenlignelige salg ud af butikkerne, bortset fra den nordøstlige del. Denne region er vores ældste i USA, og vi ser et behov for at opdatere netværket. Denne proces er begyndt, og vil blive fremskyndet gennem transaktionen med Hannoush, som er vores største franchisetager i det nordøstlige region, og udgør omkring 25 pct. af salget ud af butikkerne i regionen, siger administrerende direktør i Pandora Allan Leighton i en meddelelse.