Pandora-boss tilfreds med fortsat fremdrift

Vi kan stadig gøre det bedre, men vi er tilfredse med den nuværende fremgang, siger Pandoras nye direktør.

Foto: NIels Ahlmann Olesen. Pandoras nye topchef Allan Leighton.
Læs mere
Fold sammen

Det er lykkedes Pandora at fortsætte den solide fremgang fra året første kvartal på grund af et stærkt salg af nye produkter, fortæller Allan Leighton, administrerende direktør i Pandora, i en kommentar til smykkevirksomhedens halvårsregnskab.

»Som meddelt 30. juli, hvor vi opjusterede vores resultatforventninger til 2013, er den solide fremgang fra første kvartal 2013 fortsat på tværs af alle regioner i årets andet kvartal med et stærkt salg af nye produkter, høje genbestillingsrater og et godt salg af konceptbutikkerne,« siger han og fortsætter:

»Vores strategi om at levere produkter inden for "Affordable Luxury" bliver stadig mere relevant, og selvom der fortsat er mange områder, vi kan forbedre, er vi tilfredse med vores fremdrift,« siger Allan Leighton.

Tirsdagens præsentation af halvårsregnskabet for den danske smykkevirksomhed er samtidig markedets første møde med Allan Leighton.

Allan Leighton tiltrådte jobbet som administrerende direktør med effekt fra 1. juli, hvor han internt kom fra en stilling som bestyrelsesformand. Topstillingen i Pandora overtog han fra Bjørn Gulden, der i stedet skiftede til den tyske sportskoncern Puma.