Pandora: Amerikansk forhandlers sammenlignelige salg falder

Signet Jewelers, der forhandler danske Pandoras smykker via den amerikanske smykkekæde Jared, kom ud af første kvartal i år med et justeret resultat per aktie på 1,95 dollar mod analytikernes estimat på 1,94 dollar ifølge Bloomberg News.

Signet Jewelers, der forhandler danske Pandoras smykker via den amerikanske smykkekæde Jared, kom ud af første kvartal i år med et justeret resultat per aktie på 1,95 dollar mod analytikernes estimat på 1,94 dollar ifølge Bloomberg News. (Foto: Nils Meilvang/Scanpix 2016) Fold sammen
Læs mere
Foto: Nils Meilvang

Og af regnskabet fremgår det, at Jared-kædens sammenlignelige salg faldt med 1,7 pct. Det samlede salg i kæden steg dog 1,6 pct. til 300,2 mio. dollar.

Signet kom dog som helhed ud af kvartalet med et plus på det sammenlignelige salg på 2,4 pct., og koncernens omsætning steg med 3,2 pct. til 1,6 mia. dollar, fremgår det af regnskabet.

»Signet leverede en solid præstation med rekord første kvartal på indtjeningen per aktie (EPS). Vi kunne føje markedsandele til på trods af en et udfordrende miljø i branchen,« siger Mark Light, der er administrerende direktør i Signet, i regnskabet.

Pandora-aktien, der har ligge en smule underdrejet hele torsdag, faldt umiddelbart efter offentliggørelsen af regnskabet og ligger torsdag først på eftermiddagen i et minus på 0,6 pct. i 986 kr.