Pæn vækst for danske høreapparater

Med en pæn markedsvækst og tilbagekøb af aktier fastholder William Demant Holding forventningerne til 2013.

William Demant Holding fastholder forventningerne om et større overskud i 2013, end det koncernen leverede i 2012.  Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Nørgaard Larsen

William Demant Holding fastholder sine forventninger til hele 2013 efter dagens meddelelse for tredje kvartal. 

Producenten af høreapparater leverer et foreløbig regnskab, der ligger fint i tråd med de planer, der ligger for koncernen. 

Det er kerneforretningen, der blandt andet holder den stil, der er lagt for koncernen. Engrossalget af høreapparater har leveret organisk vækst, der overstiger markedsvæksten. 

Derfor forventer William Demant stadig, at den organiske vækst for engrossalget af høreapparater vil overstige markedsværdien med 3-5 pct. point, når regnskabsåret slutter. 

Koncernen har stadig en forventning om, at driftsresultatet vil overstige niveauet fra 2012. Dengang endte det med et overskud på 1653 mio. kr. 

Lige nu tror analytikerne på, at det vil lykkes for William Demant Holding at nå et større overskud i 2013. De seneste estimater lander på et driftsresultat på 1864 mio. kr. for 2013. Første halvår lå overskuddet på 880 mio. kr. 

Efter et halvt år med en frosset tilstand i køb af egne aktier, melder koncernen sig på banen igen og tilbagekøber aktier for 47,5 millioner kr.