OW Bunker-topchef nægter at udlevere luksus-Audi

Ow Bunker-topchef er så glad for hurtige biler, at han ikke vil af med sin firmabil, Audi RS6, som fortsat kører rundt i Tyskland på trods af, at kuratellet kræver bilen udleveret.

Foto: Henning Bagger. ARKIVFOTO Sådan kunne det se ud, OW bunker topchef rundt i sin firmabil, Audi RS6, i Tyskland. 
Læs mere
Fold sammen

I Tyskland drøner OW-chefen Götz Lehstens rundt i en Audi RS6 med 500 hestekræfter. Den er han tilsyneladende helt utrolig glad for, han nægter i hvert fald at udlevere den til kuratellet bag konkursboet ifølge kurators seneste redegørelse,  skriver Jyllands-Posten..

Kurators fornemmeste opgave er ellers at indhente og få solgt de aktiver, som den konkursramte virksomhed menes at være i besiddelses af.

»Konkursboet ejer fortsat en Audi RS6, indregistreret i Tyskland, som inden konkursen var stillet til rådighed for en ledende medarbejder bosat i Tyskland som en del af dennes lønpakke. Det er endnu ikke lykkedes kuratellet at få bilen udleveret fra den tidligere medarbejder, idet han mener retmæssigt at udøve tilbageholdsret i bilen. Kuratellet bestrider denne ret og på går drøftelser med medarbejderens advokat om forholdet,« skriver kurator i redegørelsen.

Götz Lehsten var topchef i det nu krakkede OW Bunker. Han var placeret i Tyskland, men var en del af direktionen.