OW Bunker politianmelder to medarbejdere

Ledelsen hos OW Bunker er overbevist om, at to ledende medarbejdere fra Singapore har handlet ulovligt. Derfor bliver de politianmeldt og bortvist.

Ledelsen hos OW Bunker er overbevist om, at to ledende medarbejdere fra Singapore har handlet ulovligt. Derfor bliver de politianmeldt og bortvist. Fold sammen
Læs mere
Foto: Kasper Palsnov
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der er foregået ulovligheder hos OW Bunkers datterselskab i Singapore. Så klar er meldingen OW Bunker. Fredag aften fortalte selskabet i en meddelelse, at  to ledende medarbejdere er blevet bortvist og meldt til politiet.

”På baggrund at resultatet af den gennemførte interne undersøgelse er det besluttet at bortvise og foretage politianmeldelse af to ledende medarbejdere i datterselskabet Dynamic Oil Trading (DOT) i Singapore for overtrædelse af straffelovens §299,” skriver ledelsen af OW Bunker i en meddelelse.

Der har været stor mystik om den rolle, som direktøren og finansdirektøren i datterselskabet har spillet i sagen. Fra OW Bunker har det tidligere lydt, at der har været bedrageri for op mod 750 mio. kroner i selskabet i Singapore.

Advokaten for de to personer gik dog ud tidligere på fredagen og afvise, at der var begået ulovligheder.

”Der er ikke tale om svindel. Der er ikke tale om, at der er taget af kassen, eller givet returkommission eller på anden måde er givet hjælp til, at andre har taget af kassen. Det er ikke situationen,” siger Arvid Andersen, der ifølge eget udsagn blev hyret i onsdags til at repræsentere direktøren Lars Møller, samt finansdirektøren, i Dynamic Oil Trading.

Han afviser dermed på sine klienters vegne, at der er tale om bedrageri sådan som topledelsen i OW Bunker bl.a. har meddelt det i en fondsbørsmeddelelse natten til torsdag og flere gange efterfølgende i interviews.