OW Bunker er gået konkurs

Det skandaleramte olieforsyningsselskab OW Bunker er gået konkurs. Det oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelelse fredag aften.

Olieforsyningsselskabet OW Bunker erklærer sig konkurs efter en sag om omfattende bedrageri. To ledende medarbejdere er blevet politianmeldt. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

OW Bunker skriver i meddelelsen, at det er med »dybeste beklagelse«, at man er nået til den erkendelse, at det ikke var muligt at finde en holdbar løsning på den situation, selskabet står i.

Derudover har OW Bunker besluttet sig for at bortvise og politianmelde to ledende medarbejdere i datterselskabet Dynamic Oil Trading (DOT) i Singapore, der har været omdrejningspunkt i de seneste dages forlydender om et omfattende bedrageri i virksomheden. Det drejer sig om en dansk medarbejder samt en lokal medarbejder i Singapore.

Bedrageriet menes at have kostet OW Bunker 125 millioner dollar. Derudover har selskabet tidligere meddelt fondsbørsen, at det har lidt et stort tab på omkring 900 millioner kroner på grund af fejlslagen spekulation i olie.