Outsourcing for 550 mio.

It-aftale. BEC og Topnordic har underskrevet en aftalen, der omfatter cirka 10.000 arbejdspladser, 400 servere og 1.300 printere fordelt på mere end 400 lokationer i Danmark og Grønland

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

BEC (Bankernes EDB Central) og Topnordic underskriver i dag en af årets største outsourcingaftaler om leverance af hardware og standardsoftware.

Aftalen dækker over cirka 10.000 arbejdspladser, 400 servere og 1.300 printere fordelt på mere end 400 lokationer i Danmark og Grønland. Aftalen omfatter udvikling og drift af den decentrale it-infrastruktur hos BEC’s medlemsbanker og har en værdi på cirka 550 mio. kr.

- Aftalen omfatter leverancer af hardware- og standardsoftware-produkter, udvikling, drift og vedligeholdelse af den decentrale infrastruktur, som sikrer BEC og BEC’s kunder den nyeste teknologi og derved de nyeste muligheder, siger direktør Jan Elbæk, Topnordic.

Udover BEC’s 73 medlemsbanker, tæller BEC’s kundeliste flere hundrede finansielle virksomheder inden for realkredit, pension, forsikring, investering og bank.

- BEC’s mål er at sikre teknologisk konkurrencekraft til vores kunder. Det gør vi bedst ved at koncentrere os om vores kerneforretning, nemlig at udvikle, supportere og drifte systemer til den financielle sektor i Danmark, siger administrerende direktør Leo Svendsen, BEC.

- mja