Orange overrasker positivt med bedring i fransk mobilmarked

Den franske telegigant Orange er kommet bedre ud af sit andet kvartal end ventet blandt analytikerne, idet hjemmemarkedet blandt andet har vist små sundhedstegn.

Læs mere
Fold sammen

I årets andet kvartal opnåede Orange en omsætning på 9,89 mia. euro, hvilket var bedre end de 9,76 mia. euro, som var ventet i markedet ifølge Bloomberg News.

Hvad angår de enkelte markeder, går salget fortsat tilbage i den franske forretning for telekommunikation. Men Orange kan for andet kvartal dog glæde sig over, at salgstilbagegangen er blevet mindre i perioden, hvilket indikerer spæde sundhedstegn.

Desuden har telegiganten kunnet glæde sig over en omsætningsfremgang i det afrikanske marked, rapporterer Bloomberg News.

En anden positiv overraskelse findes ud for det justerede overskud på driften, EBITDA, der i perioden endte på 3,29 mia. euro. Det skal sammenlignes med en forventning blandt analytikerne på 3,14 mia. euro.

I forbindelse med regnskabet fastholder Orange sine forventninger til hele året, der hedder en indtjening i niveauet 11,9-12,1 mia. euro.