Oracle-chef sex-afsløret i plakat-skandale

En forsmået elskerinde har nu fået skovlen under en af Silicon Valleys rigeste topchefer. Våbnet var plakater på Times Square.

Charles Phillips er en flovmand, efter at han er blevet afsløret i en årelang affære - uden at vide hvorfor. Fold sammen
Læs mere
Foto: DAVID PAUL MORRIS
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hævnen er ikke bare sød - men også helt udsædvanlig godt mediedækket.

Det må være konklusionen i plakat-sagen, der i disse timer udvikler sig hastigt i de amerikanske medier, hvor historien om den forsmåede elskerinde YaVaughnie Wilkins og Oracle-topchefen Charles Phillips går verden rundt.

Sagen begyndte, da der pludselig hang plakater af parret i San Fransisco, Times Square i New York og i Atlanta. På plakaten var parret fotograferet sammen og plakaterne var forsynet med uddrag af kærestebreve sendt mellem de to. Samtidig var der henvisninger til et website med flere billeder og flere kærestebreve.

Problemet for Charles Phillips er blot, at han er gift med en helt anden kvinde.

Oracle-chefen er en af de højest lønnede topchefer i Silicon Valley og hev sidste år over 20 mio. dollars hjem i løn. Plakat-skandalen kommer samtidig med at Oracle forbereder en gigant-fusion med Sun Microsystems - en af de største projekter i selskabets historie.

Charles Phillips har derfor været tvunget til at indrømme, at han og YaVaughnie Wilkins igennem otte et halvt år har haft en affære, og at han i 2008 indledte skilmisseforhandlinger med sin kone. De er dog aldrig kommet videre. Og nu har Charles Phillips forladt YaVaughnie Wilkins i stedet.

Oprindeligt vidste ingen, hvor plakaterne kom fra - men sagen udvikler sig hele tiden og nu viser det sig, at det var YaVaughnie Wilkins selv, der har bestilt det website, der henvises til på plakaterne. Derfor må det nødvendigvis også være hende, der står bag plakaterne, men det er hun dog ikke indrømmet.