Onlinemedie for iværksættere lukker og slukker

Onlinemediet Trendsonline.DK, der følger nordiske iværksættere, lukker efter syv år.

Onlinemediet Trendsonline.DK Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det startede som en blog, der støttede og hyldede danske stjerneskud, der ville helt til tops med deres ide i business-verden.

Men med tiden blev Trendsonline et sted, der leverede nyheder, guides og events altsammen af iværksættere for iværksættere.

Trendsonline har selv lagt historien ud på sin hjemmeside, og stifteren Daniel Laursen udtaler følgende:»Efter at have taget munden for fuld med et par andre satsninger end vores primære forretning, har vi haft udfordringer med at ramme det rigtige momentum. Beslutningen om at trække en streg i sandet blev taget i 2016, men tingene trak ud. Timingen er den helt rigtige nu,« siger han.

Men man skal ikke vente længe med at finde et nyt medie, hvor man kan læse om, hvad der sker i iværksætterverden. Flere af folkene fra Trendsonline allerede nu i gang med at lancere hjemmesiden TechSavvy Media.
Det hilser Daniel Laursen velkommen, og han »håber og tror, at stafetten, der nu bliver afleveret til TechSavvy Media, kan blive grobund for noget meget større og bedre de kommende år.«

Trendsonline står registreret som tvangsopløst per 20. januar.