Onfone vil børsnoteres

Det hurtigt voksende mobilselskab Onfone har planer om at blive børsnoteret inden for de næste år.

Lars Bom ses som frontfigur i Onfones seneste markedsføringskampagne. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I løbet af 2011 venter man at have over 200.000 kunder hos mobilselskabet Onfone og en omsætning på 1 mia. kr. årligt inden for de næste to år, skriver Børsen.

Væksten betyder, at ejerne overvejer at få seldkabet børsnoteret.

- Det gåt utrolig stærkt. Til trods for at konkurrenterne har meldt sig med tilsvarende produkter som os, så fortsætter væksten, siger Peter Wilmar Christensen, der er bestyrelsesformand og storaktionær i Onfone.Ifølge aktionæren er der to muligheder for Onfones fremtid:

- Muligheden er, at et eksternt selskab kommer udefra og køber os, eller at vi børsnoterer selskabet, siger Peter Wilmar Christensen.

En børsnotering kræver dog, at selskabet opnår en vis størrelse.

Store ambitioner

Ifølge Danske Markets kan mobilkunder spare op til 60 procent på regningen ved at skifte selskab, og alene i februar skiftede omkring 20.000 til mobilselskabet Onfone, skriver Børsen.

- Tallene begynder nu at blive store. Min forventning er, at vi på mindre end to år når op på 500.000-600.000 kunder og en omsætning på over 1 mia. kr., siger bestyrelsesformand og aktionær Peter Wilmar Christensen.Ifølge analytiker hos Danske Markets Poul Ernst Jessen er netop tilgangen af nye kunder afgørende for, om Onfone kan gøre sig forhåbninger om at blive solgt dyrt eller blive børsnoteret.

- De næste fire måneder er afgørende for selskabet. Falder selskabets kundeindtag kraftigt til 10.000 om måneden eller under, vil konkurrenterne have stoppet selskabets vækst, efter at de alle har lanceret konkurrende produkter i deres egne lavprisbrands.
 
- Står de om to år med 600.000 kunder, har de dokumenteret, at der er basis for en sund forretning, men det skal de først vise, at de kan, siger Poul Ernst Jessen.