Omorganisering i Berlingske Medias koncernledelse

Berlingske Media ændrer nu fordelingen af enkelte ansvarsområder i koncernledelsen og skærer antallet af direktører ned med en.

Foto: Allan Lundgren
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Koncernens Privatkundesalg deles fremover op i tre områder: bladsalg, e-commerce og salg af digitalt indhold.

“Jeg ønsker med denne nye fordeling at skabe bedre sammenhæng i vores virksomhed helt fra det øverste plan og sikre ressourcer til at holde fuld opmærksomhed på de tre vigtige områder. Som udviklingen er gået inden for betalt digitalt indhold og for e-commerce, er det naturligt at afprøve denne nye model,” siger Lisbeth Knudsen.

Ansvaret for Bladsalg overtages af koncernens nuværende produktionsdirektør, Bjarne Werner Munck, som allerede kender en del til området, da han i en periode har haft det midlertidige ansvar for Bladsalg. Han kommer bl.a. til at arbejde med at styrke koncernens relationer til kunderne. Bjarne Werner Munck bliver herefter koncerndirektør med ansvar for bladsalg, produktion og distribution.

Ansvaret i koncernledelsen for e-commerce (salgsaktiviteter på nettet som fx sweetdeal, smartdrop, lidtmere) ligger fremover hos koncernens annoncesalgsdirektør, Søren Hyldgaard - en naturlig løsning, der giver bedre muligheder for at udnytte kunde- og annoncørrelationer optimalt.

Ansvaret i koncernledelsen for betalt indhold på nettet overdrages til digital direktør, Mads Vad Kristensen. Dermed får han også det økonomiske resultatansvar, og ansvaret for at omsætte nye forretningsmodeller for betalt indhold på nettet - og andre digitale platforme - til praktisk operationel drift.

“Når vi strammer op og sparer andre steder, må det være på sin plads, at vi i disse tider også går ned i antal i den øverste ledelsesgruppe. Udviklingen inden for betalt digitalt indhold og inden for e-commerce gør det ligeledes logisk og rigtigt at placere ansvaret på nye måder,” siger koncernchef Lisbeth Knudsen.

Ændringerne gælder fra og med i dag.