Økonomisk knockout til eks-bokser

Den tidligere mesterbokser Hans Henrik Palm er efter to års voldsomme underskud dybt afhængig af Amagerbankens velvilje.

Foto: Henning Bagger
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tidligere mesterbokser og medejer af fitness.dk Hans Henrik Palm har investeret massivt i ejendomme og aktier de senere år, men er blevet hårdt ramt af finanskrisen.

Et underskud på en kvart milliard kr. i 2009 har tømt anpartsselskabet Hans-Henrik Palm Holding for egenkapital og efterladt et stort, trecifret minus. Kun Amagerbankens velvilje holder erhvervsmanden, der fortsat bor i et i af Danmarks dyreste huse, flydende.

Det vakte stor forargelse, da Berlingske Business i sommer kunne afsløre, at den tidligere topbokser fortsat bor vældig pænt i Hellerup nord for København. Den gigantiske villa blev købt for to år siden og var dengang det dyreste hus i Danmark, og Hans Henrik Palm bor der på Amagerbankens velvilje – og som en konsekvens af N.E. Nielsens strategi om en tålmodig afvikling uden tvangssalg.

Hans Henrik Palm har blandt andet siddet i bestyrelsen i Parken, efter han solgte sin fitnesskæde til den københavnske underholdningskoncern.