Nyt Urban koncept bringer dig tættere på København

12. januar udkom gratisavisen Urban for sidste gang - nu genopstår Urban i et nyt format med 10 årlige printudgaver.

UrbanKBH er både et website og 10 årlige udgivelser på print, som begge henvender sig til storforbrugere af storbyens tilbud. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup

31. maj er Urban på gaden igen - denne gang i et progressivt, digitalt format kombineret med udgivelsen af 10 årlige printaviser.

København er den røde tråd for sitet, der kommer til at indeholde trends og tendenser fra gadebilledet, anbefalinger, fokus på interessante københavnere, indlæg fra udvalgte bloggere, inspiration, kvarterguides og historier fra og om hovedstaden.

Hver dag vil der også være særligt udvalgte tilbud, f.eks. klippekort til to-go-kaffe, og andre fordele for sitets brugere, der gør det muligt at bruge byen mere.

- UrbanKBH er et nysgerrigt site med kant. Det har fingeren solidt plantet på Københavns puls og ved, hvad der sker lige nu, og hvad det næste bliver. Sitet er henvendt til byens 20-35 årige storforbrugere, der vil opleve København fra en anden side og som ikke er bange for at udfordre sig selv lidt, siger Berlingske Medias koncernchef, Lisbeth Knudsen.   

Blandt bidragsyderne til indholdet på UrbanKBH.dk er både tidligere Urban-skribenter og helt nye som f.eks. modebloggen »Stylejunkie«, en foto- og en arkitekturblogger samt folkene bag bloggen »Bunkerbauer«, som beskæftiger med den nyeste elektroniske musik i København. UrbanKBH indgår desuden i et tæt samarbejde med magasinetKBH.dk om københavnerhistorier med kant.

Det ny digitale UrbanKBH bliver årligt suppleret af 10 gratis aviser med hver et aktuelt månedligt tema. Avisen kommer i et oplag på 65.000, hvoraf ca. 20.000 bliver distribueret sammen med Berlingske i hovedstadsområdet. Resten vil blandt andet kunne hentes i standere på DSBs stationer.

UrbanKBH.dk lanceres 31. maj, samtidig med at musikfestivallen Distortion brager igennem København. Her vil første udgave af sitets fysiske form, avisen, også blive sendt på gaden med flere temasider om Distortion og en fotokonkurrence, hvor hovedpræmien er en lækker bycykel.