Nyt flyselskab mangler 200 ansatte

Cimber Sterling, som i dag præsenterer deres forretningsplan, regner med at ansætte yderligere nogle hundrede gamle Sterling-folk.

Læs mere
Fold sammen
Der er allerede blevet plads til 60 tidligere Sterlingfolk, efter Cimber købte det konkursramte selskab. Under det nye navn bliver der plads til mindst 200 ekstra ansatte, og Cimber Sterling har et godt øje til de tidligere Sterlingansatte.

Læs om det nye selskab Cimber Sterling

Allerede ved overtagelsen i december sagde administrerende direktør i Cimber, Jørgen Nielsen, at man i takt med udvidelsen ville ansatte flere folk og gerne fra Sterling. Planen er da også, at Cimber Sterling vil udvide aggressivt indenfor det kommende år.

”Vi vil betragte os selv som det førende danske luftfartsselskab,” siger Jacob Krogsgaard, der er vicedirektør i det nye Cimber Sterling.

Dansk sælger bedst

Indenfor det næste år skal antallet af Boing 737 gå fra to til seks og selskabet præsenterer 20 nye ruter. Der er dog ikke tale om nye ruter, de ville alle sammen være kendinge fra Sterling stadig var på vingerne.

Samtidig regner selskabet med at satse på de små fly og erhvervskunderne i hverdagen. I weekenden vil de større fly tage over med privatkunder. Ambitionen om at blive bedst har rødder i selskabets oprindelse.

”Vi mener, vi er godt rustet i kampen, fordi vi er et dansk selskab.,” Jacob Krogsgaard, vicedirektør i Cimber Sterling.

Han tror, danskerne hellere vil vælge et dansk selskab end et udenlandsk. Derfor tør de godt åbne præcis den samme rute til Gatwick Airport den 14/1, som EasyJet åbner dagem efter.