Nyt firma går ind i kampen om mobilbetalinger

Endnu en spiller kommer på banen, når det angår mobilbetalinger. Det britiske Powatag vil sammen med Nets-selskabet Teller komme til Danmark i foråret.

Foto: Torben Christensen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det britiske mobilbetalingsselskab, Powatag, har indgået et partnerskab med Nets' datterselskab Teller. Til foråret vil de lancere sin mobilbetalingsapp i Danmark.

Det skriver Børsen.

Med app'en kan du købe produkter og få dem leveret derhjemme via »tags«. Det kan for eksempel være en kode, man scanner eller en lyd fra en tv-reklame. Idéen er, at man allerede har tastet sin adresse og kreditkortnummer i app'en, og købet derfor kun kræver ét klik.

»Som forbruger er det meningen, at man kan bruge den her app til at købe produkter - eller lave en anden form for interaktion, som at tilmelde sig et nyhedsbrev eller deltage i en konkurrence,« siger Drita Memisi, Powatags chef for forretningsudvikling i Danmark, til Børsen.

Sidste år kunne Powatag fortælle, at de havde modtaget godt 500 millioner kroner i finansiering fra investorer. Og indtil videre er flere virksomheder lavet aftaler med firmaet. Nespresso, Nike og Carrefour, men også det danske brand PWT Group, som har kæderne Wagner og Tøjeskperten er hoppet med på bølgen.