Nyt charterselskab i Danmark

Specialist i rejser til Tyrkiet kommer til Danmark

Sidste år sendte Detur 314.000 charterturister fra Europa til Tyrkiet. Det får danskere også muligheden for i år. Fold sammen
Læs mere
Foto: Nils Meilvang
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Ritzau Finans

Charterselskabet Detur, der de seneste 13 år opereret i Sverige, Norge og Finland med rejser til især Tyrkiet, kommer nu til Danmark.

Over 314.000 danskere rejste sidste år til Tyrkiet. Det er rekord og svarer til næsten 6 pct. af Danmarks befolkning. Detur har etableret sig i Danmark med permanent kontor og salgsorganisation.

- Detur har skabt sig en stærk position som charterselskab i Norden og sendte sidste år over 130.000 gæster fra Sverige, Norge og Finland til destinationer i Tyrkiet, Tunesien og Egypten. Selskabet er en af de ledende rejsearrangører til Tyrkiet fra Finland og Sverige, skriver selskabet.

INFOSHOP: Derfor er kunderne (u)tilfredse med deres rejsebureau

Detur Danmark er en del af Detur International, der har hovedkontor i Holland. Oprindelig startede Detur som turoperatør i Tyrkiet i 1993. Selskabet blev etableret i Finland 1998, Norge 1999 og i Sverige fra 2000 med selvstændige datterselskaber. Endvidere et datterselskab på Malta.

Den samlede omsætning var i Norden på over 70 millioner euro sidste år.