Nyt aktiespil på vej

I næste måned åbner en ny omgang af Danmarks største, gratis aktiespil.

Så går det snart løs igen. I slutningen af næste måned skydes endnu en omgang af Berlingske Tidendes og Alm. Brand Hentons populære gratis aktiespil i gang. Præmielisten er som tidligere lang, og hovedpræmien i det nye spil er en Passat Variant 2.0 TDI med DK-pakke og metallakering til en værdi af over 460.000 kr.

Det er fjerde gang, vi arrangerer aktiespillet sammen med Alm. Brand Henton, og de tre første gange har spillet været en stor succes. Mere end 200.000 danskere spredt ud over hele landet har i alt deltaget i de hidtil afholdte aktiespil, hvor konkurrencen hver gang går ud på at skabe det bedste afkast af en fiktiv investering på 500.000 kr.

Det nye aktiespil skydes i gang mandag 26. februar, og tilmeldingen sker fra samme dag på adressen www.aktiespil.business.dk.

Det er gratis at deltage, og man bestemmer selv, hvor mange kræfter man vil lægge i spillet. Nogle er meget aktive med at pleje deres portefølje, andre vælger nogle få aktier fra listen over de 110 forskellige danske og svenske aktier, der kan investeres i. Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage i spillet, som er åbent for alle. Er man blot udstyret med gå-på-mod og lyst til at få den fiktive formue til blive mest muligt værd, ligger banen åben. I de tidligere spil har både garvede aktiehajer og de rene novicer på markedet kunnet gå fra spillet med flotte præmier.

Deltagerne modtager et nyhedsbrev på mail, hvor der blandt andet bliver mulighed for at høre eksperternes vurdering af aktiemarkedet og få gode råd. Ligeledes bliver det muligt at stille spørgsmål til et ekspertpanel undervejs, og her i Business vil vi akkurat som tidligere få kendte danskere til at dyste mod hinanden.

På Business.dk, Berlingske Tidendes webavis, vil vi flere gange dagligt med en række selvstændige historier bl.a. holde læserne opdateret på aktiemarkedets udvikling. Hertil kommer, at vi med et ugentligt nyhedsbrev vil holde læserne, og ikke mindst spillerne ajour, om ugen der gik, og ugen der kommer.

Aktiespillet kører frem til 1. maj, og der er præmieoverrækkelse torsdag 3. maj. Undervejs i spillet kan du dyste mod venner og/eller kolleger, og du deltager løbende i konkurrencer undervejs om attraktive præmier.

Vi ser frem til at byde såvel gamle som nye spillere velkommen til endnu en omgang af det populære spil, og vores samarbejdspartner, Alm. Brand Henton har også store forventninger.

»I Alm. Brand Henton glæder vi os til at køre aktiespil endnu en gang med Berlingske Tidende. Vi håber, at spillet bliver en lige så stor succes som sidst, hvor knap 68.000 spillere deltog,« siger børsdirektør Per Gramstrup, Alm. Brand Henton.